Eslövs kommun logotyp

Premiegala för skola och förskola

Måndagen den 5 maj anordnar barn- och familjenämnden i Eslöv för första gången en premiegala, där duktiga medarbetare belönas. Galan anordnas i Medborgarhuset klockan 18.30.
Barn- och familjenämnden sa i slutet av förra året ja till premiering av medarbetare som "särskilt bidragit till utveckling av verksamhet och resultat". Både enskilda och grupper av medarbetare kan belönas. Priserna ska användas inom verksamheten.

Kriterier för premiering kan vara att visa stort intresse för att utveckla verksamheten, att visa god förmåga att förbättra barnets och den unges livsvillkor i förskolan, på skolan och på fritiden, att nå bättre resultat eller att ta till sig ny forskning och omsätta den i praktiken.

Intresset för de första premierna har varit stort. 30 nomineringar har kommit in till förvaltningen.  Både enskilda medarbetare och grupper, till exempel arbetslag har nominerats.

Juryn består av barn- och familjenämndens arbetsutskott samt Barn och Utbildnings förvaltningschef och avdelningschefer, alltså både politiker och tjänstemän.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler