Eslövs kommun logotyp

Nu flyttar Gasverket "ut ur huset"

Givna aktiviteter såsom bowling, bad, bakning, fotboll och lan. Nu flyttar Gasverket "ut ur huset" och förlägger en rad aktiviteter i sporthallar och andra lokaler runt om i hela kommunen. Förändringen är ett sätt att nå ungdomar i kommunens alla hörn.
Gasverket, på Östergatan, drivs av kommunen som en mötesplats för ungdomar mellan 13 och 20 år. Under hösten bedrevs verksamheten så att själva Gasverket hade öppet under vissa givna tider.

I och utanför Eslöv
En del aktiviteter arrangerades också både på Gasverket och i andra lokaler i både Eslöv och utanför. Ett besökssnitt för verksamheten just nu ligger på 170-220 besökare i veckan, då räknas samtliga ungdomar in som deltar i någon form av aktivitet under en vecka.

För att kunna nå ännu fler ungdomar i åldrarna 13-20 år förändras alltså nu verksamheten så att den kommer att bygga enbart på aktiviteter. Dessa kommer att förläggas både på Gasverket på Östergatan, bland annat bakning och lan, och i en rad andra lokaler runt om i hela kommunen.

Aktiviteterna till ungdomarna
Syftet är att verksamheten ännu tydligare ska bli en mötesplats för ungdomar i kommunens samtliga hörn. Eller uttryckt "nu ska aktiviteterna komma till ungdomarna, och inte bara ungdomarna "komma till" aktiviteterna."

Så bowling, bad och bio. Bakning, lan, fotboll, innebandy och styrketräning. En rad olika aktiviteter är på gång redan nu och fler lär komma efter hand. Lokaler runt om i kommunen som kommer att användas är bland annat sporthallarna i Löberöd och Marieholm. I Eslöv kommer bland annat  konstgräshallen och Bergahallen att användas.  Till detta Karlsrobadet med bowlinghallen och Bian i centrala Eslöv.

Håll utkik här på www.eslov.se/gasverket  efter detaljerat program för aktiviteterna för Gasverket den närmaste tiden.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler