Eslövs kommun logotyp

Nationaldagen firas i fyra orter

Nationaldagen 6 juni firas med högtidstal och musik i fyra orter i kommunen. I Harlösa är firandet en del av Harlösadagen.
I Eslöv anordnas firande i Trollsjöområdet klockan 13.30—16. Det blir dans med Ringsjögillet och Harpolirarna, prova på-aktiviteter med föreningar, ansiktsmålning med mera.

Högtidstalet hålls av Cerny Ericson. I programmet ingår också utdelning av flaggor, sång av en barnkör med solisten Aladdin el Hissi och musik av Hemvärnets musikkår.

I Billinge anordnas firande vid Gamlegård klockan 18. Högtidstalare är Anders Molin. I programmet ingår också flaggparad av bygdens föreningar och sång av Billinge kyrkokör.

I Harlösa är firandet en del av Harlösadagen, som pågår klockan 11-16. I arrangemanget ingår företagsutställning, föreningsinformation, visning av veteranbilar, servering och underhållning.

Högtidstalet hålls av Cecilia Lind klockan 12.05. Det blir även utdelning av stipendier, underhållning av Hasse "Kvinnaböske" Andersson, dansuppvisning och en stor traktorparad.

I Skarhult anordnas firande i slottsparken klockan 18. Alexandra von Schwerin håller högtidstalet och Kulturskolans ungdomsorkester spelar.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler