Eslövs kommun logotyp

Galakväll för förskola och skola

En förskola, ett arbetslag och två lärare premierades när barn- och familjenämnden anordnade stor galakväll i Medborgarhuset. 120-talet personer deltog.
Det var första gången som nämnden premierade medarbetare som särskilt bidraget till utveckling av verksamhet och resultat.

- Vi vill lyfta fram medarbetarnas fantastiska arbete med något roligt, sa ordföranden Lena Emilsson när hon hälsade alla välkomna.

- Detta är ingen tävling, sa andre vice ordföranden Daniel Rhodin. Det är ett sätt att sprida goda exempel. Jag är glad att det prioriterats.

- Vi fick 30 nomineringar, sa Istvan Barborg. Vi har fått jobba en hel del i juryn men det gör vi gärna. Jag hoppas på dubbelt så många nästa år.

De penningpremier som delas ut ska ge möjlighet till fortsatt utveckling i arbetet. De kan gå till kurser, studiebesök, litteratur eller något annat som mottagaren har nytt av i verksamheten.

Gladbackens förskola i Harlösa, Anette Mattsson, Mia Mattsson, Victoria Hansson, Anna Friberg, Marlene Kastlund och Madeleine Rasmusson fick förstapremien.

Förskolan har över tid präglats av hög kvalitet, medarbetarnas engagemang och deras ständiga vilja till utveckling. Den har en god lärmiljö.

Norrevångsskolans arbetslag 7 för årskurs 7-9, Tina Mårtensson, Anna Larsson, Christel Gustavsson, Stefan Bjärnborg, Sofie Gottschalk, Theofilos Papadopoulos, Ida Jeppsson, Lisa Jönsson, Hannes Wall och Ola Johansson, fick andrapremien.

De har alltid elevens måluppfyllelse i fokus och att ständigt förbättra och utveckla undervisningen. Arbetslaget har en gemensam syn på undervisning och ett gott samarbete kring eleverna.

Henrik Levau, pedagog i årskurs sex i Harlösa, fick tredjepremien för ett stort engagemang, tydlighet i ledarskapet och förmåga utöver det vanliga i det dagliga arbetet.

Osman Aboker, modersmålslärare för nyanlända elever, fick fjärdepremien för sitt professionella arbetssätt och stora drivkraft, som gör honom till en förebild för andra pedagoger.

Premiegala

Premiegala

En förskola, ett arbetslag och två enskilda lärare fick motta premier vid barn- och familjesnämndens första premiegala. Foto: Monica Cederholm/Eslövs kommun

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler