Eslövs kommun logotyp

Förlängt öppethållande upphör

Förlängt öppethållande på torsdagar i Eslövs stadshus upphör med det nya året. Anledningen är att servicen som Medborgarcentrum kan ge, som nu enbart finns i stadshuset, från lördag den 18 januari även kommer att finnas under vissa tider per vecka i Eslövs stadsbibliotek.
Förlängt öppethållande i stadshuset på torsdagar har pågått under ett par år och har fallit väl ut. Under öppettiden har det gått att få svar på frågor om kommunens verksamheter, göra felanmälningar och även sådant som bokning av borgerlig vigslar. Även konsumentrådgivaren har varit på plats för att ge service gällande konsumentfrågor.

Från idag, torsdag den 2 januari, upphör dock det förlängda öppethållandet på torsdagar i stadshuset. Anledningen är alltså att Medborgarcentrum för fullt planerar för att under vissa tider i veckan finnas i Eslövs stadsbibliotek med sin service. Invigningen för denna utökade service i biblioteket sker lördagen den 18 januari.

Efter det ska det under vissa tider varje vecka gå att få motsvarande service som Medborgarcentrum nu ger i stadshuset även på biblioteket. Exakta tider för när Medborgarcentrums personal finns på biblioteket återkommer vi till.

Vid invigningen för Medborgarcentrums utökade service på stadsbiblioteket, lördagen den 18 januari klockan 10.30–14.00, går det att få svar på allehanda frågor kring medborgarservice och konsumentfrågor. Kommunalrådet Henrik Wöhlecke medverkar, och det bjuds på kaffe.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler