Eslövs kommun logotyp

Trollsjökvällar med komik och välsång

Årets tre Trollsjökvällar närmar sig med stormsteg. Boka av torsdagarna 25 juli, 1 augusti och 8 augusti för komik och välsång med gäster såsom komikern Marika Carlsson, Danne Stråhed och Dynamo och tidigare Eslövsbon Håkan Brink med munspelaren Filip Jers.
Komikern Marika Carlsson gästar årets första Trollsjökväll, torsdag 25 juli. Marika Aychesh Carlsson, född i Etiopien, utsågs 2006 till årets kvinnliga komiker vid Svenska Standupgalan. Marika Carlsson har bland annat medverkat i Stockholm Live, Grillad, och Parlamentet. Förra sommaren var hon sommarvärd i Sommar i P1 och turnerade med sin standup-föreställning "En negers uppväxt".
 
Torsdag den 1 augusti är det dags för Danne Stråhed och Dynamo. Danne Stråhed har sjungit låten som hyllar flickorna som talar skånska, har medverkat i ett av Sveriges kändaste dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Nu gästar han alltså Eslöv tillsammans med Dynamo.

Artisten och Skånepågen Håkan Brink och munspelaren Filip Jers är i Eslöv torsdag den 1 augusti. Håkan Brink, som har bott i Eslöv, var under 19 år bosatt i Helsingborg där han bland annat var med i Helsingborgsrevyn. Han har också spelat på Fredriksdalsteatern tillsammans med Eva Rydberg och medverkat i"Svensson, Svensson" med Susanne Reuter. I Eslöv har Håkan Brink med sig munspelaren Filip Jers.

Leif Carlsson med Husbandet finns såklart också med på Trollsjöområdets scen under de tre kvällarna.
 
Fri entré, men till sittplatserna krävs biljetter. Samtliga Trollsjökvällar inleds klockan 19.00. Arrangör är Eslövs BK med stöd av Eslövs kommun.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler