Eslövs kommun logotyp

Ökad medborgarservice på biblioteket

Onsdag den 4 december finns Eslövs kommuns konsumentrådgivare och representanter från Medborgarcentrum på Eslövs Stadsbibliotek för att svara på dina frågor och ge information.
Att konsumentrådgivaren och Medborgarcentrum då och då finns på stadsbiblioteket är ett sätt att ytterligare utöka servicen för kommunens invånare. Sedan snart två år har också Medborgarcentrum i Eslövs Stadshus förlängd öppettid till klockan 18.00 på torsdagar.

Just nu planeras det också för fullt för invigningen, lördag den 18 januari, som innebär att Medborgarcentrum permanent också, förutom i stadshuset, kommer att finnas under vissa tider på vardagar på stadsbiblioteket. Under senvåren 2014 ska också ett par av filialbiblioteken kunna erbjuda en utökad medborgaservice.

På onsdag den 4 december finns konsumentrådgivare Yvonne Hansen och personal från Medborgarcentrum på Stadsbiblioteket mellan klockan 17.00 och 19.00.

Av konsumentrådgivaren kan du får tips och råd när du till exempel ska köpa en vara eller en tjänst, behöver stöd i reklamationer och klagomål, hjälp i tvist mellan konsument och näringsidkare, information i konsumenträtt och kontakt med näringsidkare. Syftet med konsumentrådgivningen är att den ska ge dig stöd och hjälp till självhjälp vid reklamationer och tvistelösningar.

I Medborgarcentrums service ingår bland annat bokning av borgerliga vigslar, hjälp med att få tag på blanketter och fylla i dessa, information med mera. Det går också att lämna synpunkter på den kommunala verksamheten och göra felanmälningar

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler