Eslövs kommun logotyp

Kulturnatt med sång, musik, dans och konst

Sång, musik, dans och konst ingår när Lions club anordnar kulturnatt i centrala Eslöv fredagen den 13 september klockan 18-24.
Kulturnatten invigs av kultur- och fritidschef Ulrika Odenius på Stora torg klockan 18. Direkt efter invigningen blir det allsång med Ingemar Tågerud, Lars Linder och Ella Kjernli Puktörne.

I programmet på Stora torg ingår också dans av Kulturskolans elever, Ringsjögillet och Attitude 69 och musik av Kulturskolans Ungdomsorkester, Los Quattros, Ringsjögillet och Hemvärnets orkester.

I Medborgarhuset anordnas en stor konstutställning. Där bjuder även Eslövs teaterförening på Cocktaildans med Maria Naidu.

I programmet i Medborgarhuset ingår också sång av Jessica Johansson, konsert med Eslövs underhållningsorkester med Kulturskolans sångare och ungdomskör samt Roy Wilsons kvintett med Lars John Lindberg, som berättar om Fritiof Nilsson Piraten.

På Joel Sallius plats ska Kulturskolans konstelever i samarbete med konstnären Fredrik Axvik bygga Eslövs ringmur med stadsport. Arbetet startar redan på onsdagen. På fredagen klockan 18.30 är det invigning med medeltidsmarknad med happenings.

I Eslövs stadsmuseum är det vernissage på utställningen Från beta till bit om Örtofta sockerbruk. I Stadsbiblioteket är det spel- och filmtema. I Gasverket är det utställningar och olika band spelar. Leksaksmuseet är det öppet till klockan 22.

Kulturnatten avslutas med konsert i Eslövs kyrka klockan 22.30. Ett fackeltåg anordnas från Stora torg till kyrkan. Eslövs kyrkokör ger konsert på temat "We will rock you", en favorit i repris.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler