Eslövs kommun logotyp

Kristen kulturvecka i Eslöv

Kyrkvandring, lunchmusik, gudstjänster och konserter är några inslag i Kristen Kulturvecka i Eslöv 13-20 oktober.
Kulturveckan inleds söndagen den 13 oktober med vernissage i Flyinge församlingshem. Siri Månsson, Harlösa, ställer ut keramik.

Måndag-fredag blir det lunchmusik i Eslövs kyrka klockan 12. Bland de medverkande finns Hans Fagius, Margareta Önnerlid-Nilsson, Ann-Margreth Nyberg och Bengt Nilsson.

Barnföreställning, "Främlingar i tomteland", blir det i Eslövs kyrka vid fyra tillfällen. Pjäsen är skriven av ledare i barnverksamheten och framförs av personal.

Två allsångskonserter ingår i kulturveckan. På tisdagen medverkar Ingemar Tågerud och Sören Kennerberg i Österkyrkan och på lördagen Jessica Johansson, Sångträffen och AM-kören i Holmby kyrka.

Kristna kulturveckan innehåller också ett par konserter. På fredagen ger Gospel Stompers konsert i Pingstkyrkan och på söndagen ger Eslövs vokalensemble och kammarorkester Viva Vivaldi i Eslövs kyrka.

Kyrkvandring anordnas i Eslöv på lördagen klockan 10-14. Deltagarna får chansen att lära sig lite mer om Eslövs kyrkor. Vandringen går till församlingsgården, kyrkan, Österkyrkan, Pingstkyrkan och Ljusets kapell.

I kulturveckan ingår också soppluncher, information om blomsterbindning, dagledigträff, poetisk gudstjänst och avslutningsgudstjänst. Arrangör är Eslövs kristna samarbetsråd.

Programmet

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler