Eslövs kommun logotyp

Invigning av bowlinghallen

Specialpriser för bad och bowling, tal och aktiviteter för barn är några inslag när Karlsro bowling och Hälsostudion invigs den 29 mars.
Efter flera år med byggarbeten, först äventyrsbadet och sedan bowlinghallen, står den nya Karlsroanläggningen i Eslöv klar.

Invigning blir det på långfredagen den 29 mars. Kultur- och fritidsnämndens vice ordförande Khalid El-Haj håller tal och klipper bandet klockan 12.

Badet och bowlinghallen har öppet klockan 11-18. Hela dagen gäller specialpriser, 20 kronor för en timme bad och 20 kronor för en timme bowling.

I den nya byggnaden finns också Hälsostudion. Där kan besökarna få hälsotips och titta på en Zumba-uppvisning. Det är begränsat antal platser.

I invigningsarrangemanget ingår också ansiktsmålning, hoppborg, ballongunderhållning med Clas Cimmerholm samt gratis korv och glass så långt lagret räcker.

Det finns begränsat antal parkeringsplatser vid Karlsroanläggningen. Därför uppmanas besökarna att om möjligt gå eller cykla till invigningen.

bowlinghallen

Eslövs bowlinghall invigs den 29 mars med specialpriser och en rad aktiviteter. Foto: Carin Svensson Krüger/Eslövs kommun

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler