Eslövs kommun logotyp

Stort intresse för Jobb & Karriärmässa

Succé för Jobb & Karriärmässan i Medborgarhuset i Eslöv. Redan inför öppningen stod ett stort antal intresserade och väntade, och sen var det trångt fram till stängningsdags. Närmare 2 000 besökare passade på att ta del av mässan.
Jobb & Karriärmässan arrangerades i samarbete mellan Arbetsförmedlingen i Eslöv, Eslövs kommun i samarbete med Bergagymnasiet och Färs & Frosta Sparbank. Uppmaningen till besökarna var att söka sin framtida arbetsplats, hitta en praktikplats eller finna ett spännande utbildningsalternativ.

Jönköping och Halmstad
För dagen stod hela Medborgarhuset öppet för utställare och besökare. Ett 30-tal företag och arbetsgivare, från både i och utanför Eslöv, hade samlats i A-salen medan 20-talet utbildningsanordnare hade flyttat in i B-salen. Ibland dessa flera från Eslöv men också från utbildningsorter såsom Jönköping, Uppsala och Halmstad.

Musik och dans
I övriga salar avlöste föresläsningarna varandra. Bland annat fick besökarna veta om hur det är att vara utbytesstudent och vad en ingenjör gör. Underhållningen för dagen stod elever från rocklinjen och musikallinjen på Eslövs folkhögskola för tillsammans med dansare från Bergagymnasiet.

Jobb- och karriärmässa i Eslöv

Jobb & Karriärmässan i Eslöv lockade stort intresse. Bland annat fanns representanter från Arbetsförmedlingen på plats. Foto: Ulf Axelsson/Eslövs kommun

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler