Eslövs kommun logotyp

Gator stängs av i samband med Efterfesten

Bil- och busstrafiken stängs av på Södergatan längs Stora torg från lördag, den 1 september, klockan 09.00 till söndag, den 2 september klockan 09.00. Anledningen är Efterfesten som arrangeras på lördag. Även Östergatan från Storgatan bort till hörnet Norregatan/Västergatan stängs av och stadsbusslinjerna 1 och 2 påverkas av kalaset.
På lördag den 1 september är det alltså äntligen dags för årets stora musikfest i Eslöv. Artister som Ulrik Munther, Caroline af Ugglas, Fröknarna Klack och Nisse Hellberg uppträder.
 
I samband med musikfesten stängs Södergatan längs Stora Torg av för bil- och busstrafik. Under stängningen av Södergatan kör busslinjerna 1 och 2 istället på Västerlånggatan. Hållplats Stora Torg stängs i båda riktningarna med hänvisning till tillfälliga hållplatser på Västerlånggatan, i höjd med Odengatan.
 
Östergatan från Storgatan bort till hörnet Norregatan/Västergatan stängs också av från lördagen till söndagen. Detta innebär också att det inte går att svänga från Norregatan till Västergatan.  
 
Inte heller varutransporter kommer att kunna ta sig fram på Södergatan under avstängningen.  Personer med parkeringstillstånd för rörelsehindrad hänvisas till handikapparkeringarna på Storgatan eller Badhusparken.
 
En uppmaning för dagen kan vara att ta cykeln till Efterfesten. Förhoppningsvis blir intresset för kalaset riktigt stort och då blir det betydligt lättare att ta sig till området med cykel än med bil.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler