Eslövs kommun logotyp

Eslövs kommun IIP certifierad — igen!

Eslövs kommun blev 2008 den första kommun i landet att få hela sin organisation certifierad enligt standarden IIP — Investors in People. Nu har kommunen gjort det igen! Förvaltningen för Vård & Omsorg har dessutom testat sig mot en högre nivå och nått silver.
Certifieringen omfattar alla förvaltningar i Eslövs kommun och nu har samtliga klarat grundkraven och även kunnat visa på en förbättring sedan 2008. Detta var en av förutsättningarna för en omcertifiering.
 
Vård och Omsorg har dessutom testat sig mot en högre nivå och har då klarat silvernivå. De har nu bevis för att de är duktiga på tydliga värderingar (ledstjärnor), socialt ansvarstagande och har en välfungerande och lärande organisation.

Förmåg att utveckla 
En sammanfattning av examinators bild är att Eslövs kommun har en "förmåga att systematiskt utveckla organisationen för att möta standardens hela kravbild".
 
Det är IIP Sverige som utfärdat omcertifieringen efter att ha granskat Eslövs kommun i sömmarna. Inför certifieringen har en stor del av kommunens anställda intervjuats.

Påverka och utbildning
Frågorna handlade bland annat om möjligheterna att påverka jobbet, om deras inflytande på verksamheten och i målstyrningen och i vilken utsträckning de får utbildning och annan kompetensutveckling.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler