Eslövs kommun logotyp
Är du född 1990 eller senare och är gravid eller småbarnsförälder? Välkommen då ill caféträffarna på Familjens Hus Tåbelund. Första träffen är torsdagen den 6 september.
Alla möten, utom ett, under hösten hålls på Familjens Hus Tåbelund mellan klockan 11.30 och 13.00. Det mötet som inte har samma tid och plats är mötet torsdagen den 13 september. Det börjar istället klockan 11.20 och hålls i Stadsbiblioteket.

På programmet under hösten står bland annat, förutom besöket på Stadsbiblioteket,
besök av familjerådgivare Birgit Ahlgren som kommer att samtala om sexualitet och brist på sömn. Det kommer också att bli diskussioner om alkohol och droger och representanter från kommunens förebyggande enhet besöker gruppen för att prata om sociala medier.

Det planeras också för ett besök av en sjukgymnast som kommer att prata om olika lyfttekniker och det finns också önskemål om att Kulturskolan kommer och har ett barnrytmikpass. Pyssel med bland annat hand- och fotavtryck på barnen blir det också.

Café för unga föräldrar är ett samarbete med öppen förskola, socialrådgivning, ungdomsmottagningen, barnmorskorna och barnavårdscentralerna på Tåbelund och Kärråkra.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler