Startsidan

Sommarsäkerhet med räddningstjänsten

Varje torsdag fram till och med den 25 augusti finns Räddningstjänsten Syd vid Karlsrobadet i Eslöv för att informera om såväl vattensäkerhet som säker grillning.
Med ovan som ett övergripande huvudbudskap genomför Räddningstjänsten Syd nu en  förbundsgemensamma sommarsatsning. Syftet är att lyfta fram sommarsäkerhet brett över hela förbundet.

Räddningstjänsten Syd uppmanar till såväl vattensäkerhet och livräddningskunskap, som säker grillning och eldning samt att ha ett fullgott brandskydd även i sin sommarbostad.  Under juni-augusti blir det därför nedslag med information och utbildning på badplatser, stränder, campingplatser och koloniområden runt om i regionen.

Kampanjen drog igång i vecka 24 och sedan dess har Räddningstjänsten Syd varje torsdag mellan klockan 12.00 och 12.30 funnits vid Karlsrobadet i Eslöv för att informera och svara på frågor. Sommarsatsningen pågår till och med vecka 34.
 
Räddningstjänsten Syd har också tagit fram en checklistor för en säkrare sommar vad det gäller vattensäkerhet och säkerhet vid sådant som grillning. Ta del av dessa på Räddningstjänsten Syds hemsida.

Räddningstjänsten Syd om en säkrare sommarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad:
2011-08-03

Ansvarig för uppdatering:
Ann Lagerwall

Ansvarig förvaltning:

Postadress: Eslövs kommun, 241 80 Eslöv  |  Org.nr.: 212000-1173  |  Telefon: 0413-620 00  |  E-post: kommunen@eslov.se