Startsidan

Sommarsäkerhet med räddningstjänsten

Olyckan tar inte semester. På torsdag den 16 juni finns Räddningstjänsten Syd vid Karlsrobadet i Eslöv för att informera om såväl vattensäkerhet såsom säker vid grillning och eldning.
Med ovan som ett övergripande huvudbudskap drar Räddningstjänsten Syd nu igång vår förbundsgemensamma sommarsatsning. Syftet är att lyfta fram sommarsäkerhet brett över hela förbundet.

Räddningstjänsten Syd uppmanar till såväl vattensäkerhet och livräddningskunskap, som säker grillning och eldning samt att ha ett fullgott brandskydd även i sin sommarbostad.  Under juni-augusti blir det därför nedslag med information och utbildning på badplatser, stränder, campingplatser och koloniområden.

På torsdag mellan klockan 12.00 och 12.30 finns Räddningstjänsten Syd på Karlsrobadet i Eslöv för att informera och svara på frågor.
 
Räddningstjänsten Syd har också tagit fram en checklistor för en säkrare sommar vad det gäller vattensäkerhet och säkerhet vid sådant som grillning. Ta del av dessa på Räddningstjänsten Syds hemsida.

Räddningstjänsten Syd om en säkrare sommarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad:
2011-06-13

Ansvarig förvaltning:

Postadress: Eslövs kommun, 241 80 Eslöv  |  Org.nr.: 212000-1173  |  Telefon: 0413-620 00  |  E-post: kommunen@eslov.se