Startsidan

Revy-SM i Eslöv 2-7 augusti

Sveriges roligaste artister gästar Eslöv för att tävla i revy-SM och samtidigt fira Eslövs 100-årsjubileum med Revyernas Revy. 
Ja, kanske har du sett Revy-SM på TV men nu har du alltså chansen att uppleva det live! Se Sveriges bästa revyer göra upp om SM-titeln.  Det första juryarbetet är alltså slutflört runt om i landet och finalisterna är uttagna.
 
Bakom Revy-SM i Eslöv står Eslövs Musiksällskap, EMUS., som beskriver arrangemanget som "En gigantfest i samklang med Eslövs 100-årsfirande!".  Eslövs kommun bidrar också till arrangemanget. 

Anna-Lena Brundin och Dan Hylander
Revy-SM påbörjas tisdagen den 2 augusti., samtliga dagar arrangeras workshops och andra  aktiviteter. Onsdagen den 3 augusti klockan 20 bjuds det på kombinerad musik- och stand up-underhållning på Stora torg i Eslöv. Artister är till exempel Anna-Lena Brundin, Dan Hylander, Gunhild Carling och Ralph & The Big Bang Group.

Parad och invigning 
Parad och invigning blir det torsdagen den 4 augusti/8. Klockan 16.00 samlas alla utanför Medborgarhuset för den traditionsenliga Revy-paraden. Paraden tar sig genom Eslöv och landar i Trollsjöparken där den formella invigningen genomförs med bland annat tal, utdelning av Bosse Parneviks stipendium och underhållning.
 
Roligaste revynummer
Se så också Sveriges bästa och roligaste revynummer i Revyernas Revy! Föreställningar i Medborgarhuset ges fredagen den 5 augusti klockan 14.00 och klockan 18.30 och lördagen den  6 augusti klockan 15.00.
 
Ta del av hela programmet och läs mer om EMUSlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad:
2011-07-26

Ansvarig för uppdatering:
Ann Lagerwall

Ansvarig förvaltning:

Postadress: Eslövs kommun, 241 80 Eslöv  |  Org.nr.: 212000-1173  |  Telefon: 0413-620 00  |  E-post: kommunen@eslov.se