Startsidan

Publiksuccé när Eslöv firade 100

Gunhild Carling med storband, Anne-Lie Rydé och Charlie Caper lockade fullt hus två gånger när Eslövs 100-årsfirande startade.
Röda mattan var utrullad vid Medborgarhuset och en festklädd publik strömmade in till nyårsgalan både på eftermiddagen och kvällen. Medborgarhusets stora sal var utsåld vid båda föreställningarna och totalt var det 850 personer som gästade galan.

Gunhild Carling med storband angav tonen och bjöd bland annat på en specialskriven hyllning till Eslöv. I ett två och en halv timme långt underhållningsprogram bjöds det på jazz, klassiskt och akrobatik. Gunhild Carling spelade Haydns trumpetkonsert med en, två och tre trumpeter.

Anne-Lie Rydé var en av kvällens gästartister. Hon bjöd på kända dansbandslåtar men i  jazziga versioner. Charlie Caper visade stor fingerfärdighet och fick bollar, pinnar, glas och näsdukar att försvinna för att sedan dyka upp på de mest oväntade ställen.

Publiken uppskattade den blandade underhållningen och båda föreställningarna avslutades med att en stående publik applåderade artisterna.

Gunhild Carling

Gunhild Carling. Foto: Eslövs kommun/Ulf Axelsson

Gunhild Carling-Anne-Lie Rydé

Anne-Lie Rydé bjöd på jazziga dansbandslåtar vid nyårsgalan. Foto: Eslövs kommun/Ulf Axelsson

Carlings storband

Gunhild Carling med storband och gästartister lockade fullt hus två gånger när Eslöv 100 år firades. Foto: Eslövs kommun/Ulf Axelsson

Senast ändrad:
2011-01-01

Ansvarig för uppdatering:
Sigvard Olsson

Ansvarig förvaltning:

Postadress: Eslövs kommun, 241 80 Eslöv  |  Org.nr.: 212000-1173  |  Telefon: 0413-620 00  |  E-post: kommunen@eslov.se