Startsidan

Förstapris för två böcker och en svävare

En cykelbok, en mattebok och en svävare vann när Bergagymnasiets tävling för bästa projekt avgjordes. Priserna delades ut vid ungdomsmässan.
Tävlingen för Bästa idé vanns av Sofia Thulin och Katarina Birtle med cykelboken "Nu rullar vi". Juryns motivering var "Ett ambitiöst projekt med bra foto och text som är praktiskt användbart". Andrapriset gick till Line Pålsson för en buggkurs och tredjepriset till Michelle Pålsson för kameratips.

Bästa presentation vanns av Caroline Björkqvist för hennes mattebok. Juryns motivering var "Ett gediget arbete som är fint sammansatt och presenterat". Viktor Skarler kom tvåa med ett egenutvecklat 3D-spel och Sebastian Sjöström trea med skiva/sång.

Tävlingen Bästa originalitet vanns av Bill Hammarstrand, Henrik Nilsson, Alexander Nordström och Filip Nilsson för en hemmagjord svävare. Motiveringen var "Ett modigt val av projekt som kunde fallit platt till marken men som man lyckats sväva i mål".

Tvåa kom Salva och kräm av egenodlade blommor samt bok av Maja Wesén och trea Räkna ut laddning på en elektron av Josefina Hansson. Prispengarna går till klassaktiviteter.

Årets ungdomsmässa i Medborgarhuset bjöd på en bred presentation av aktiviteter och information till ungdomar. Med anledning av Eslövs 100-årsjubileum ingick också ett utökat underhållningsprogram. Arrangemanget lockade stor publik.

Ide

Sofia Thulin och Katarina Birtle vann tävlingen Bästa idé med sin cykelbok.

Originalitet

Henrik Nilsson, Filip Nilsson och Alexander Nordström vann Bästa originalitet med sin hemmagjorda svävare.

Svävare

Caroline Björkqvist vann tävlingen Bästa presentation i Bergagymnasiets projekttävling. Foto: Eslövs kommun/Ulf Axelsson

Senast ändrad:
2011-04-29

Ansvarig för uppdatering:
Sigvard Olsson

Ansvarig förvaltning:

Postadress: Eslövs kommun, 241 80 Eslöv  |  Org.nr.: 212000-1173  |  Telefon: 0413-620 00  |  E-post: kommunen@eslov.se