Startsidan

100-årsfirande med företagsmässa

Företagen i Eslöv får en chans att presentera sin verksamhet vid en stor mässa den 2 september. Mässan anordnas på Stora torg.
Eslövs kommun har under våren tagit fram visionen En blomstrande och växande näringslivskommun. Företagare, tjänstemän, politiker med flera intervjuades.

— I arbetet med visionen kom det fram att företagen i kommunen måste synas mera, säger Cecilia Lind, ordförande näringslivsutskottet.

Företagen får den möjligheten vid mässan den 2 september. De får chansen att marknadsföra sin verksamhet och få nya kontakter. Mässan är en del av 100-årsfirandet.

— Det finns 2 900 företag i kommunen och de sysselsätter över 11 000 personer, säger Cecilia Lind. Att visa upp sig kan vara viktigt för framtida rekrytering av personal.

— Vi tror att det här kan bli väldigt lyckat. Vi vet att Eslövsborna gärna kommer ut. Det såg under stadsfesten. Nu gör vi det i en annan tappning.

Livsmedelsindustrin är en viktig del av näringslivet i Eslövs kommun. En del i mässan blir Smaka på Eslöv där företag som producerar mat och dryck bjuder på smakprov.

Näringslivsdagen

Senast ändrad:
2011-06-28

Ansvarig för uppdatering:
Sigvard Olsson

Ansvarig förvaltning:

Postadress: Eslövs kommun, 241 80 Eslöv  |  Org.nr.: 212000-1173  |  Telefon: 0413-620 00  |  E-post: kommunen@eslov.se